Rendezvények

A jeles alkalmak és események közeledtével már álmaink ott él a kép a tökéletes estéről. Elképzeljük a helyszínt és megtervezzük a díszeket, érezzük a felszolgált ételek és italok ízét és illatát és előre emlékezünk arra a jókedvre, melyet a rendezvény tökéletessége kelt a vendégekben.

Sajnos azonban ezek az elképzelések és a kezdeni lelkesedés a rendezvényszervezéshez a nagy nap közeledtével a legtöbb esetben szertefoszlik és el is múlik. Hiszen az esemény meghirdetésén és a vendégek lefixálásán kívül időigényes és embert próbáló feladat leszervezni az adott helyett, és összeállítani a mindenki számára elfogadható menüsort.

Álmaink estéjét azonban az előttünk álló nehézséges ellenére sem kell feladni, hiszen lehetőségünk van a rendezvényszervezést, mint szolgáltatást igénybe venni.

A Halászkert Étterem egyedülálló hangulatával és történelmi múltjával a rendezvényszervezés területén belül is kiemeltet alkotott. Éttermünk egyedi miliője, kínálatunk széles választéka, valamint munkatársaink tapasztalata garantálja, hogy az általunk megszervezett rendezvények minden vendégnek kellemes emlékeket szereznek.

Milyen rendezvényszervezést vállal el a Halászkert Étterem?

  • esküvők
  • osztálytalálkozók
  • céges összejövetelek
  • születésnapok
  • egyéb családi rendezvények
  • csapatépítő programok

Amit az általunk kínált rendezvényszervezésről tudni érdemes:

Szolgáltatásunk az 50 fős  étteremben, valamint a teraszon lévő télen fűthető pavilonban 70 fő erejéig vehető igénybe. A nyári szezonban 120 főig biztosítunk teraszos elhelyezést.

A rendezvényszervezés alkalmával éttermünk igény szerint biztosítja az egyedileg összeállított menüsort, valamint az italkínálatot is.

Jó tudni: éttermünk külső helyszíneket is vállal, melynek során szintén biztosított a catering szolgáltatás.