Házhoz szállítás

Modern életvitelünknek köszönhetően egyre kevesebb figyelmet fordítunk a megfelelő étkezésre. A mindennapok indításával jó eséllyel van csak időnk egy otthoni kávéra és pirítósra, az ebéd és a vacsora pedig ma már a gyors éttermek feladata. Ugyanis előre főzni, a család meleg ételéről nap, mint nap gondoskodni a munkahelyi és a háztartási teendők mellett a legtöbb ember számára kivitelezhetetlen feladat.

A Halászkert Étterem a kiválóan tápláló és ízletes kínálatával a házhozszállítási szolgáltatás segítségével meleg ételt varázsol minden családi és munkahelyi étkezőasztalra.

Minek áldozná hát fel estéit a családi vacsora és az ebéd elkészítésére, ha egy perc alatt megrendelheti előre mindenki kedvencét?

Váci éttermünk az ízletes hazai konyha mellett számos halétel különlegességgel várja azon vendégeit is, akinek nincs idejük vagy lehetőségük betérni hozzánk.

Házhozszállítási szolgáltatásunk biztosítja, hogy munkahelyén minden nap frissen elkészített és minőségi meleg ételt ebédelhessen vagy otthonában a családi asztalnál egy változatos menüsorral kínálja családját. Hiszen széles kínálatunkban garantáltan megtalálja mindenki az ízlésének megfelelő fogást.

Amit a házhozszállításról tudni érdemes:

  • Szolgáltatásunk mind a magán, mind a vállalati ügyfelek számára elérhető.
  • Több főre való rendelés estén kérjük, hogy a házhozszállítási igényt 24 órával előre jelezzék.

A weboldalunkon megtalálható “kiszállítási” étlap segítségével kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja a kedvenc ételét, melyet minden esetben frissen készítünk el, lehetőség szerint egy órán belül szállítunk ki.

Jó tudni: a házhoz szállítás nem csak  Vác területén belül érhető el.

 

 Jelenleg nincs házhozszállítás