Asztal foglalás

Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor éhesen kell várni a kinézett étterem asztalára.

Megesett már Önnel is, hogy egy órán át váratták?

A felkapott vagy a különleges miliővel rendelkező éttermek, melyek nem csak a helyi közönség, hanem a turisták számára is kiemelt célpont lehet, sajnos nem minden esetben tudják azonnal leültetni a betérő vendégeket. Az asztalfoglalás hiányában pedig az éhes vendégsereg ritkán várja meg, míg felszabadul egy asztal, inkább tovább megy.

Ha nem szeretne az asztalra várni, viszont éttermünkben szeretné ebédjét vagy vacsoráját elfogyasztani, akkor vegye igénybe az asztalfoglalási lehetőségeink egyikét. Foglaltassa le kedvenc asztalát egy céges megbeszélésre, baráti találkozóra, vagy kérjen több asztalt a születésnapokra, családi ünnepekre, esküvőkre vagy bármilyen nagyobb összejövetelre.

Asztalfoglalás a Halászkert Étteremben:

Az alábbi asztalfoglalási lehetőségeket biztosítjuk vendégeinknek:

  • személyesen: a hely adottságait felmérve a leginkább tetsző asztalt választhatja ki
  • telefonon: időpont és vendégek számának a megadásával

Milyen asztalokkal várjuk vendégeinket?

Asztalaink 2, 4, 6 terítékkel várják vendégeinket, azonban igény szerint és a tér adottságainak megfelelően összetolhatóak, így egy nagyobb társaság is leültethető egy asztalhoz.

Hány főig biztosítjuk az asztalfoglalást?

Az étteremben 50 főig biztosítunk ülőhelyeket, a teraszon lévő télen fűthető pavilonban pedig 70 főig. A nyári szezonban a teraszon 120 fő fogadására van lehetőség

Az asztalfoglalás éttermünkben díjmentesen vehető igénybe, azonban megkérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek. A lefoglalt asztalt maximum fél óráig áll módunkban fent tartani.

Asztalfoglalás lemondása: a jelzett időpont előtt min. 24 órával!